Beach = fun

Zit je graag met je blote voeten in het zand? Combineer je je sportieve prestaties graag met de nodige sociale contacten? Of ben je eerder een passieve sportliefhebber die graag van op een gezellig terras, met een frisse cocktail in de hand, geniet van een pittig potje tennis op de achtergrond? Dan nodigt TC De Lusthoven jullie graag uit om samen te komen genieten van de nieuwe beachtennis terreinen van het AA Drink Beach Park.

&

Tennis = fun

Ontegensprekelijk is TC De Lusthoven één van de meest aangename tennisclubs in de wijde omgeving. Tennis is hier leuk, uitdagend, spannend en vooral ontspannend. Iedereen voelt zich hier thuis, zowel op als naast het tennisterrein. Het AA Drink Beach Park zorgt ervoor dat er nu ook op een andere manier kan getennist worden. De vele actieve recreatieve tennissers kunnen hier een ontspannend potje beachtennis spelen, terwijl de jeugd via beachtennis hun balgevoel kan versterken.

=

Beachtennis = fun

Beachpark De Lusthoven

Beach tennis heeft een heel hoog fun gehalte. Meestal sta je te dubbelen, hetgeen vaak dubbel zoveel plezier betekent. Bovendien zijn de regels voor beach tennis heel wat losser dan bij reguliere tennis.

Geen scheidsrechters, geen ingewikkelde opslagregels, kortom: geen lang leerproces zoals bij tennis. Iedereen - van jonge springer tot oude rot - kan een beachtennisracket oppikken en meteen beginnen meespelen.

Ben je overtuigd en wil je een keer proberen?

Reserveren »

Sponsor worden?

Ontdek hoe jij ons kan helpen in de realisering van dit ambitieuze project. De omheining van ons beach park zal ervoor zorgen dat u en uw firma de nodige visibiliteit zullen krijgen.

Meer informatie »